KLIK HIER VOOR EEN OVERZICHT VAN DE MARKT ( nieuw venster )

Aanmelden

Wilt u op 14 juli 2018 als kunstenaar deelnemen aan het schildersfestival Montmartre dan kunt u zich met het aanmeldformulier inschrijven. Na het invullen van het formulier wordt uw werk beoordeeld. Nadere informatie over de mogelijkheden vindt u op het tabblad vragen. 

Het aanmeldformulier kunt u vanaf 1 februari invullen. Op dit moment kunt u zich nog aanmelden voor een plekje rondom de prachtige NH Kerk. U kunt hier staan met uw schildersezel. 

Let op: het invullen van het aanmeldformulier is geen bevestiging van deelname.

Wij vragen u om een link naar uw website te vermelden om uw werk te beoordelen. 
Wanneer u niet in het bezit bent van een website dient u minimaal 3 duidelijke foto’s van uw recente werk mee te sturen. 
Wij informeren u tijdig of u al dan niet bent geselecteerd voor schildersfestival Montmartre 2018.

 

Route naar schildersfestival Montmartre

Deelnemers ontvangen van de organisatie het nummer van hun kraam en een aankomsttijd. Houd u zich a.u.b. zoveel mogelijk aan deze tijden om een goede doorstroming voor iedereen te creëren. Bij het bereiken van het terrein staan onze vrijwilligers en verkeersregelaars klaar om u de weg te wijzen.
U kunt met uw auto bij de kraam komen, het is echter alleen toegestaan om in en uit te laden. Voor 11:00 uur dient uw auto van het terrein verwijderd te zijn.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Druk de route af

Parkeren

U mag de auto niet op het terrein parkeren. Alleen laden en lossen is toegestaan. Er is in de directe nabijheid voldoende gratis parkeergelegenheid. Er staan verkeersregelaars die u graag de weg wijzen en tevens staan de parkeerplaatsen aangegeven d.m.v. verkeersborden. 

Melden

Wij vragen alle deelnemers zich vóór 11:00 uur te melden in verenigingsgebouw de Sprankel aan de Torenstraat 11 te Sellingen.
Neem uw bevestigingsformulier mee en het kunstwerk dat u ter beschikking wilt stellen voor de veiling.
Tevens wordt hier van 09:00 – 11:00 uur koffie/thee geschonken met cake of koek.

Toiletvoorzieningen voor de deelnemers

Op het terrein staan toiletwagens waarvan u gebruik kunt maken.

Publiciteit

Er wordt veel aandacht besteed aan het promoten van schildersfestival Montmartre. Dit doen wij doormiddel van full-colour posters en flyers welke worden verspreid in de regio. Daarnaast worden interviews en persberichten verzorgd aan de lokale pers.

Kunstveiling

De kunstveiling is een vast onderdeel van onze kunstmarkt. Tijdens deze veiling zal onze veilingmeester Alex Vissering reclame maken voor u als kunstenaar. De veiling begint om 14.00 uur op de Brink. Vooraf worden er 15 werken geselecteerd die voor de veiling aangeboden worden. Deze werken worden vanaf 13.00 uur nabij het podium aan het publiek getoond. 

Wij geven u de mogelijkheid om een minimumprijs aan te geven. Wanneer de minimumprijs niet geboden wordt zal het betreffende stuk worden teruggenomen. Wel willen wij de opmerking maken dat u er bij de prijsbepaling rekening mee moet houden dat er geen "goud" voor de werken wordt geboden. We geven u ook het thema: voor breed publiek toegankelijk mee. Dit bevordert de verkoop. 


Tot 12:00 uur kunt u uw kunstwerk inbrengen bij verenigingsgebouw de Sprankel aan de Torenstraat 11. Uit het aanbod van kunstwerken worden 15 geselecteerd. 

Er zal een veilingformulier met de bevestigingsbrief worden meegestuurd. (eind juni)


Als uw kunstwerk niet is geselecteerd voor,- of niet wordt verkocht tijdens de veiling kunt u deze tussen 16:00 en 17:00 uur weer ophalen uit de Sprankel.
Let op: wanneer uw kunstwerk is verkocht tijdens de veiling dient u tussen 16:00 en 17:00 uur de opbrengst zelf op te halen bij verenigingsgebouw de Sprankel.
 

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze voorwaarden

  • web_rabobank_900_300.gif
  • web_hessefonds_900_300.gif
  • gemeentewesterwolde.png
© 2017 Werkgroep Schildersfestival. Alle rechten voorbehouden.