Voorwaarden voor deelname aan het schildersfestival Montmartre te Sellingen op 13 juli 2019

 1. Het is aan de organisatie om deelnemers een standplaats toe te wijzen of te weigeren. Er is een beoordelingscommissie die met name let op kwaliteit en eigenheid in het werk. De deelnemer voegt een link naar de website of drie recente foto’s van zijn/haar werk bij het aanmeldformulier.
 2. Aanmelden is mogelijk tot 1 juni 2019.
 3. De organisatie stuurt de deelnemer een bericht over de toewijzing of afwijzing.
 4. Bij toewijzing krijgt de deelnemer het verzoek om het bedrag van € 40 per kraam en eventueel € 10 extra voor elektriciteit, of € 20 voor een plaats bij de kerk over te maken voor 1 juni 2019.
 5. Teruggave van het bedrag is mogelijk bij annulering vóór 1 juni 2019.
 6. De deelnemer gaat ermee akkoord dat de organisatie ingezonden foto’s of foto’s van de website/social media van de deelnemer gebruikt ter promotie van het schildersfestival en van de deelnemer zelf.
 7. De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor de toegewezen kraam, zal deze op een verzorgde wijze inrichten en zal de kraam na afloop in de oorspronkelijke staat achterlaten.
 8. De deelnemer zal zelf zorg dragen voor de afvoer van zijn afval.
 9. Om logistieke redenen dienen de deelnemers op de gevraagde tijd te komen.
 10. Voor aanvang van de markt (11.00 uur) dienen de voertuigen weg te zijn van het marktterrein.
 11. De stands moeten tot 17.00 uur ingericht blijven, eerder mag niet begonnen worden met opruimen.
 12. Bij calamiteiten dient de deelnemer gehoor te geven aan aanwijzingen van de organisatie, politie en/of hulpverleners.
 13. Bij bijzondere omstandigheden, zoals extreem weer, kan de organisatie besluiten om het schildersfestival voortijdig te annuleren. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor gemaakte kosten en/of gederfde inkomsten.
 14. De organisatie is niet aansprakelijk voor diefstal of schade die ontstaat aan werken en/of goederen van de deelnemers. U dient zelf zorg te dragen voor de verzekering van uw werken.
 • Prov_groningen_goed.png
 • gemeentewesterwolde.png
 • web_hessefonds_900_300.gif
 • web_rabobank_900_300.gif
© 2019 Werkgroep Schildersfestival. Alle rechten voorbehouden.