Ligt Sellingen niet bij jou in de buurt? Geen probleem! Er zijn genoeg slaapopties in Sellingen en omgeving:

Campings

Camping Harminahoeve

 Camping Harminahoeve is een kleinschalige, rustige en gezellige camping niet ver van Montmartre. En niet   onbelangrijk: een overnachting voor twee personen kost maar 19 euro!

 

 

 

 

 

Camping De Slangenborg

Deze camping is voor de echte natuurliefhebbers. Zo kun je een gezellig bezoekje aan de markt combineren met een heerlijk rustige overnachting midden in de natuur. Voor een kleine prijs van 25 euro per nacht kun je hier al staan. 

 

Camping De Bronzen Eik

Camping De Bronzen Eik is een mooie en rustige camping aan de rand van het dorp. Bij de camping zit ook een restaurant waar je heerlijk kunt eten. De camping heeft een speciaal arrangement voor Montmartre: voor 36 euro kun je hier het hele weekend vertoeven. 

 

 

 

 

Camping De Barkhoorn

Camping De Barkhoorn is een grotere camping in Sellingen. Ook hier is een restaurant en er worden allerlei activiteiten georganiseerd. Ook zij hebben een speciaal Montmartre-arrangement: voor 30 euro kun je hier het hele weekend staan met 2 personen. Geen zin om zelf kampeerspullen mee te zeulen? Je kunt hier ook lodges, safaritenten of chalets huren.

 

Bed & Breakfast

Hof van Sellingen

Knus verblijven in het hart van Sellingen? Zoek niet verder! Hof van Sellingen is de perfecte plek voor jou. Ontbijt wordt verzorgd in de leuke tearoom, waar ook een winkeltje en gezellig terras bij zit. 

 

 

 

Hotel

Hotel De Herberg

Hotel De Herberg is een prachtige oude boerderij midden in Sellingen. Met een goed restaurant inclusief mooi terras en alle aandacht voor de gasten. En je loopt zo naar het festival!

 

 

 

 

  • Prov_groningen_goed.png
  • web_hessefonds_900_300.gif
  • web_rabobank_900_300.gif
  • gemeentewesterwolde.png
© 2019 Werkgroep Schildersfestival. Alle rechten voorbehouden.