Heb je altijd al een keer zelf willen schilderen, maar durfde je dit nooit aan? Lijkt het jou leuk om je eigen schilderij in huis te hebben hangen en trots tegen visite te kunnen vertellen: 'dat schilderij heb ik gemaakt!'?

Dan is dit je kans! Je kunt je nu inschrijven voor schilderworkshops tijdens het Schildersfestival Montmartre op 13 juli. Onder begeleiding van bevlogen en bedreven kunstenaars creëer jij je eigen kunstwerk. Iedereen kan meedoen, ook al heb je nog nooit een penseel aangeraakt. Wat je gaat maken is helemaal aan jou.

De workshops

Houd jij van kleurrijke en abstracte schilderijen? Tijdens de workshop bij Sietse Mein leer je hoe je dit zelf maakt. Bij Sietse maak je op een laagdrempelige en relaxte manier kennis met abstract schilderen. Je bepaalt zelf welke kleuren je kiest en hoe je het schilderij invult. Het belangrijkste: volg je gevoel, dan komt alles goed!

 
     

Zie je liever een schilderij met een koe, dikke dame of tulpen aan de muur hangen? Bij de workshop van Angela Prins maak je de leukste vrolijke figuren. Heb je een trauma van tekenlessen vroeger op school? Wees niet bang, de contouren van de figuren zijn al geschetst. Jij bepaalt de verdere invulling: een dikke dame met oranje haar of een roze koe, het kan allemaal! Ook hier geldt dat je geen expert hoeft te zijn, plezier is het belangrijkste.

   

 

Aanmelden

Benieuwd of er een Picasso in jou schuilt? Geef je dan nu op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef daarbij aan welke workshop jij graag wilt doen: workshop 1 (abstract) of workshop 2 (vrolijke figuren). Geef je je online op? Dan betaal je de aanbiedingsprijs: €30,-. Aanmelden tijdens het schildersfestival kan ook: dit kost 35 euro. Voor al het materiaal en een gezellige (droge) werkomgeving wordt gezorgd. Dus trommel je vrienden, familie of buren op en doe 13 juli gezellig mee!

  • web_hessefonds_900_300.gif
  • gemeentewesterwolde.png
  • Prov_groningen_goed.png
  • web_rabobank_900_300.gif
© 2019 Werkgroep Schildersfestival. Alle rechten voorbehouden.